2007. szeptember 30., vasárnap

Vasárnap

Ma úsztam 3200 métert, bicikliztem 180 kilométert és futottam 15 kilométert. Próbáltam minél előbb elkezdeni az edzéseket, hogy időben be tudjam fejezni. Ennek az lett az eredménye, hogy a reggel 7 órás úszás után szinte semmi időm nem maradt pihenni. A kerékpár viszonylag jól esett, csak az előző két napi edzés nyomta rá a bélyegét. (Péntek: úszás + 190 kilométer bringa, szombat: 32 kilométer futás) Szerencsére az időjárás ma kedvezett a hosszú tréningnek, végig kellemes napos idő volt. A futást rögtön a kerékpár után kezdtem, jóleső, laza futást terveztem, jól is ment, csak kicsit nehéznek éreztem a lábaimat.

Tegnap megcsapott az utazás szele: rendkívül jó hangulatú összejövetelen vettünk részt barátnőmmel Gödön, Süle Józsiéknál. A Hawaii-ra induló "kis csapat" információt cserélt a "rutinos" utazókkal. Szűcs Fatima férjével, Kropkó Péter és Horváth Ádám családjával vett részt az esti beszélgetésen. Összevetve a hallottakat, egy gyönyörű hely várja, hogy felfedezzük, ugyanakkor az október 13-ai viadal igazi vasembert kíván.

Jövő héten még vár rám néhány felpörgető edzés, amit a készülődés mellett próbálok megcsinálni. Csütörtök hajnalban, pedig indul az "expedíció"...
Józsi
Today I swam 3200 meter, I biked 180 kilometer and run 15 kilometer. I tried to start the training in time, just to finish early. So I had not enough resting time after the swim. I felt good during the bike, only I felt my legs after the yesterday's training (swim, bike: 190 km, run: 32 km) I started run after the bike, I had planed not so fast, light training, I was succeeded.
Next week I will have some quick training, that I try to do beside the packing. And on thursday we will leave...
Jozsi

2007. szeptember 27., csütörtök

Sziasztok!

Kedves barátaim és érdeklődők. Létrehoztam ezt a blogot, hogy folyamatosan tájékoztatni tudjalak titeket az első Hawaii világbajnokságomról és előzményeiről.

Józsi