2008. április 12., szombat

Arizona Ironman live coverage a www.majorjozsef.hu oldalon

Kedves Blogolvasók!
Holnap (április 13-án) magyarországi idő szerint 15:45-kor rajtol az Ironman Arizona verseny. Élőben követhetitek a http://www.ironmanlive.com/ - on. De arra az esetre, ha úgy mint tavaly, most sem működne tökéletesen, megpróbálunk élő sms közvetítést adni a http://www.majorjozsef.hu/ weboldalon.
Mindenkinek jó szurkolást kívánok!
Üdv.:Kővári Luca
ui.: Sajnos az új weboldalon a blogbejegyzések kommentjei technikai okokból nem jelennek meg. Ha mégis küldenétek megjegyzést, bíztatást vagy pár jó szót, itt is megtehetitek, mert még gyakran nézzük ezt az oldalt is! Köszönöm.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kettős győzelem lesz Arizónában :-)))))

Névtelen írta...

GRATULÁLOK FANTASZTIKUS!

István írta...

Szóval nehéz jelzőket találni. Gyönyörűszép, egyenletes... bringa után folyamatosan néztem a tempót és 10 km-nél már látszott, ha így bírod meglesz az első is :-) Meglett. Gratulálok! Sok örömet okozott ez a kettős siker.

Celular írta...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celular, I hope you enjoy. The address is http://telefone-celular-brasil.blogspot.com. A hug.