2008. március 3., hétfő

43. nap (hétfő)

Rögtön azzal kezdeném, úgy volt, hogy tegnap felírok a blogra, de amint észrevettétek ez nem jött össze. Még régebben írtam, hogy felfedeztük, kb. 100 méterre az apartman komplexumtól van egy ház, ami előtt tudunk fogni hálózatot. Tegnap is éppen ott álltunk Lucával, nézegettük az e-maileket, Kinga a túloldalon skype-olt, Géza tőlünk jobbra a padkán ült. Erre egyszer csak jön egy autó, leáll a ház elé, ajajj, gondoltuk megjött Bernal (így hívják a hálózattulajdonost). Kiszáll egy kopasz pasi egy üveg borral a kezében és becsönget a házba. Kinga gyorsan abbahagyta a beszélgetést, átjött hozzánk, mondta, hogy nézte a srác, röhögött és bement. Utána egy perccel naná, hogy lekapcsolták a netet...
Szóval, így nem tudtam befejezni, amit szerettem volna. Most itt ülünk a Faroba, elég jó dolgunk van, mert az internet café melletti étterem zárva van, úgyhogy lazán leültünk ide az asztalokhoz Zsófival, Kingával és Lucával. A pendrive viszont otthon maradt, amire összefoglaltam az elmúlt hetet, így rögtönzök valamit...
Az elmúlt időszakban gyökeresen megváltozott a légkör, azzal, hogy rengetegen jöttek magyarok, egy hete megjött a "válogatott", már lassan egy hete itt vannak Gézáék, az UTÉsek népes tábora is már itt edz egy ideje és Luca is velem van már pár napja. Ráadásul két montis srác is a szigeten tölti a felkészülést, így még velük is bővült a magyar delegáció.
Bár Benőcs Zoli, Tordai Csaba, Buruczki Szilárd és Józsi ' szombaton hazautazott, még mindig nem maradtam egyedül, habár az edzésekről hiányoznak a srácok, főleg majd a hosszú napokon lesz unalmas egyedül tekerni.
Az edzések amúgy jól mennek, holnaptól áttérek a 3 + 2 napos ritmusra, azaz 3 nap erős, 2 laza. A többiek is nyomják ezerrel, persze mindenki a maga, illetve edzője utasítását követve. Legtöbbször csak a kajáldában futunk össze, ahol bőségesen van lehetőség az elégetett kalóriák pótlására. Van aki ezt jól ki is használja és négyszer, ötször fordul a megrakott tányérokkal.
Az időjárás nem túl változatos, ma kellemes felhős volt az idő, de hidegnek egyáltalán nem mondanám. Szerencsére eső csak éjjel esett egy kicsi, a nappalok szárazok.
Egyre közeledik az első versenyem, amit edzőversenynek szánok, március 30-án, itt Gran Canarian. Ma beszéltem Ringhofer Jánossal, szerencsére ő pont itt lesz akkor és elkísér. Örülök, hogy nem leszek egyedül. Utána, pedig irány haza, majd repülök tovább Arizonába, hogy megmérettessem magam először az idén.

Nincsenek megjegyzések: