2008. március 14., péntek

54. nap (péntek)

Reggel minden magyar elment haza, már nem csak a bungalow-ból, a táborból is. Én lassan összekészülődtem és elmentem úszni. Lelkileg próbáltam készülni a hegyi edzésre, de már akkor tudtam, hogy nem lesz egyszerű. Az úszás és a reggeli után pihentem egy kicsit, majd nekivágtam...
Négy órát tekertem, ennek a 60%-át felfelé, de nem volt vele semmi gond, egészen jól ment. Nagyon meleg volt, még a hegyen is pirított a nap, ahol máskor fázni szoktunk, semmi felhő. Utána pedig kimentem és lefutottm a szokásos 15 kilométert a földúton. Nem volt semmi extra, de azért most elég fáradt vagyok és még két NAGYON kemény nap vár rám. Holnap nem tudok lemenni uszni, mert tempó bringa és futás lesz, ami nem fér bele másképpen. Vasárnap meg már 9-kor el kell indulnom, mert extra csúcsedzés van tervbe véve: 7 óra bringa és 2 óra 30 perc futás. Szerencsére a gyomrommal minden oké, jól vagyok, semmi gondom a magánnyal, csak egy valaki hiányzik nagyon :) De most már tényleg telik az idő és jönnek a versenyek, amiket már tulajdonképpen várok is egy kicsit.

Most éppen a Faro-nál vagyok, de nem tudok még asztalhoz ülni az étteremnél, mert sokan vacsoráznak. Úgyhogy néznek az emberek mint a moziban, ahogy itt ülök a zárt internet café előtt a padkán... Így ennyit mára, ha túlélem a következő két napot, jelentkezem!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hát remélem,már lett asztalod és nem szorongsz a kövön :)micsoda szemét turisták,hogy kiszorítanak a helyedről!
Az edzésekkel meg hajrá!Én hétfőig kicsit lazábban edzettem,csak ami jól esett,érzem a fáradtságot és nem akarom magam túl hajtani.De Te csak keményen!
Puszi
Kinga