2008. január 28., hétfő

8. nap (hétfő)

Reggel - az itteni rendszer szerint - korán keltem és sikerült az uszodában nyitáskor kezdenem, így 8 órakor már vízben voltam. Lenyomtam a tervezett 4500 métert, majd 9:30-kor kipattantam és tűz haza, mert 10-ig van reggeli. 9:50-kor beestem reggelizni és miután mindent összegyűjtöttem ami kell, le is szedték a pultot.
Ezután pihentem egy kicsit és 13 óra előtt nekivágtam a következő edzésnek. Kimentem és a völgyben pörgettem 3 órát (nem volt különösebb probléma), majd utána kimentem a völgyi dűlőútra és a parti körre futni. Ez végül bő 2 óra lett. A vége már nem esett jól, de túléltem. Utána egy kis nyújtás, gumikötelezés és már este 7 óra elmúlt. Gyors zuhanyozás, vacsora és irány netezni. Ez a nap is eltelt. Jól vagyok, a sérüléseim javulnak és talán kezd összeállni, hogy milyen napi beosztással tudom megoldani legrugalmasabban a programomat.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Joe!
Mivel nem írtad, igy csak sejtem, hogy Gran Canarian és Maspalomas-ban sikerült elszállásolnod magad. Azért elég kemény lehet így egyedül edzeni, de vígasztaljon, hogy hamarosan érkeznek az edzőtársak is. Ha nem túl személyes kérdés akkor Lucát ilyenkor hol hagyod? Kemény élet ez a profi triatlonostáé. Minden tisztelet Neked.