2007. október 14., vasárnap

Vasárnap

Köszönöm szépen az smseket, e-maileket, megjegyzéseket Magyarországról, Arizonából, Svájcból és Olaszországból is! Nagyon jól esnek a gratulációk és hogy drukkoltatok!

Józsi


Délelőtt a sebeinket nyalogattuk, mindenkit kidörzsölt az úszómez és a vérhólyagokat sem úsztuk meg. Sőt, mivel vadiúj zokniban futottam, még a sarkamat is sikerült feltörnöm. Talán ezek miatt a fájdalmak miatt, vagy a túlzott fáradság, de alig bírtam aludni az éjjel. Csak forgolódtam, aztán hajnalban kijöttem inkább a nappaliba megírni a beszámolót.

Délután háromkor indultunk be a központba, hogy az eredményhirdetés előtt még legyen időnk ajándékokat nézni, meg a többieknek jegyet venni a záróbankettre. Este felé én már éreztem a fáradságot, ugyanakkor nagyon jó érzés volt tudni, hogy egy magyar versenyzőnek tapsolhatunk, aki a legjobbak közt áll majd.
Era végig nagyon visszahúzódó volt. Szegény jól megjárta, a győztes Chrissie legalább 10 perces beszédet mondott. Erika pont végig mellette állt, mondta, úgy izgult a csaj, hogy végig remegett. Macca ennél szolidabb volt, spontán beszédet mondott. Kicsit furcsa volt ugyan, hogy megköszönte példaképeinek, a szintén pódiumon álló Luc Van Lierde-nek és Tim DeBoom-nak. A kaja nekem nem ízlett különösebben, meg hattól fél tízig tényleg nagyon megfáradtam. Kijött a nem alvás.

Erikára nagyon büszkék voltunk, remélem, hogy néhány éven belül, én is kiállhatok majd a legjobbakkal a színpadra.
Este ahogy hazaértünk, Süle Józsiék óriási meglepetéssel készültek. Mindhármunknak átadták a gravíroztatott érmeket, és a versenyen készült hivatalos fotókkal is megajándékoztak. Ráadásul, a befutóképünket be is kereteztették. Nagyon örültünk neki!
Luca anyukája talált néhány weboldalt, ahol beszámoltak a versenyeredményekről:
És Kuttor Csaba is kommentálta a versenyt:

1 megjegyzés:

trivili írta...

helló!
Tele van veled a Kisalföld! :-)))