2008. február 5., kedd

16. nap (kedd)

Reggel minél előbb le kell mennem az uszodába, mert egyre több triatlonos merészkedik oda ilyen korai időben, és meg kell mutatnom, hogy nekem itt bérelt helyem van. Eddig még mindig sikerült, remélem ezután sem lesz vele gond. Délben kimentem és tekertem bő 4 órát, majd kis pihenő után 70 percben volt egy 10 kilométeres tempófutásom a parkban, ami egészen jól ment (35 perc 30 msp). Ezek végeztével egy kis erősítés és gumikötelezés, hogy teljes legyen a nap.
Egyébként minden rendben. Szerencsére jól vagyok, és az egyedüllétet is egészen megszoktam. Szerintem most már az lesz furcsa, ha jön valaki. De azért várom az edzőpartnereket!
Számomra nagyon gyorsan eltelik egy-egy nap, mivel reggel felkelek, edzés és már este is van, de ennek ez a rendje.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Józsi!!!

Nem csak a Zitának hiányzol a tornatermiről. Például az úszógép is mondta, hogy hiányzol neki, meg a görgő, ja és Tóni bácsi is majdnem elsírta magát a multkor a liftben... vigyázz magadra és "ok. kitartás" :))

Zsófi

Névtelen írta...

Szia Joe !

Nekem is gyorsan eltelik egy nap. Reggel felkelek, bejövök a kórházba dolgozni, felveszek egy dzsungelharcos poziciót s megpróbálom ellátni a betegeket, válaszolni a telefonokra és adminisztrálni, adminisztrálni... (hajrá Horváth Ágnes). Délután megyek pénzt keresni - szakrendelek stb.- aztán este mese a gyerekeknek. Néha néhány napra szívesen cserélnék Veled...
Dehát nekem ez Neked pedig az a MUNKÁD. Akkor ok minden, ha szeretjük csinálni.
Nagyon sok kitartást kívánok Nagyatádról: Herr Gyula