2008. február 11., hétfő

22. nap (hétfő)

Szombat este valamivel 22 óra után megérkezett a két "vendég" edzőpartner. A vasárnapról nem tudok túl sokat mesélni, mivel a többiek szokták az új légkört, én pedig teljes mértékben a pihenésre koncentráltam, tehát igazából semmi érdemlegeset nem csináltam.
Újra eljött a hétfő és kezdődik a meló ezerrel. Igaz, hogy most lazább hetet tartok, de azért a másfél óra úszást nem hagyhattam ki, az fontos! A többiek alkalmazkodtak a bevált ritmushoz, így mindhárman már jóval 8 óra előtt csobbantunk és mindenki elvégezte a saját feladatát. Én kora délután elindultam Zolival tekerni, azonban az első óra után elváltak útjaink, mivel neki még ráhangolódás van, én pedig Santa Lucia felé akartam menni. De sajnos gyorsan beborult és a parton hiába sütött ezerrel a nap, a hegyek között esős, hűvös volt az idő. Ezért másfél órát tekertem az eső határán, hogy hegyek is legyenek, de esőben se kelljen bringáznom (nem készültem nagyon esős felszereléssel ma) és utána a parton haza. Ezután Zolival kimentünk egy bő órás futásra a völgybe, majd én még kiegészítettem egy kis futóiskolával meg repülőzéssel. Este egy kis erősítés és jöhet a megérdemelt pihenő.


Reggel már egyre több triatlonos csapattal talákoztunk az uszodában, voltak olyanok is, akiket be sem engedtek úszni. Ezért mi maradunk a minél korábbi kezdésnél, reméljük továbbra is maradéktalanul el tudjuk végezni a feladatokat. Most egy kicsit borongós az idő (2-3 napja), de nem vészes és szerencsére nem okozott gondot.
Mindekit üdvözlök és ahogy hallottam, otthon is egészen szép az idő!

1 megjegyzés:

Gergő írta...

Sziasztok!
Lassan összeáll akkor a már minden és tényleg tudsz, tudtok eredményesen készülni. Nagyon jó ez a kis blog, így nyomon követhetjük a mindennapjaidat!
Továbbra is jó egészséget és edzéseket kívánok Neked, Nektek!
Gergő